APPLE STORE een tempel met hogepriesters

We zijn in de store aan Regent street geweest. Alleen Apple, Apple en appels… Ik zat aan een grote tafel deze blog te schrijven. Geen idee waarom juist hier, maar voor deze blog lijkt me dat heel toepasselijk. Tegenover mij zit een wat oudere mevrouw kennis op te doen van de Macbook Pro waar op ik ook deze mededeling schrijf. Wat is dat eigenlijk met Apple? Als je deze winkel binnenkomt heeft het veel weg van een Griekse tempel. Minstens honderd hogepriesters en priesteressen in blauwe Apple shirts helpen hun klanten. Ze zijn hier wel heel erg klantvriendelijk. Dat is zeer zeker te waarderen.
Ik blijf het trouwens irritant vinden dat  er geen Delete-toets op de Apple zit. Die toetsen zijn sowieso niet optimaal. Met allerlei gekke toets combinaties kun je er pas fatsoenlijk mee te werken. Meer nog dan Windows moet je de geheime formules kennen om deze Macbook te bedienen. Gevraagd naar een extra delete-toets dan is het net als met een geloof….wij vragen er al lang om, ooit zal het komen. “Maar weet u meneer, er zit wel een cmd toets op en dat is beter?!

This entry was posted in Engeland and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.