Boek 2.0 wint SIDN award

SIDN AwardsTijdens het 25 jaar.nl-congres zijn in Taets Galery te Zaandam voor de tweede keer de SIDN Internet Awards uitgereikt. “SIDN ziet het als haar maatschappelijke verantwoordelijkheid om innovatie op het internet te stimuleren en zorg te dragen voor een toegankelijk en veilig internet voor iedereen. Om die reden hebben wij deze Awards in het leven geroepen”, aldus Roelof Meijer, Algemeen Directeur van SIDN. Initiatieven konden meedingen naar de Awards in de categorieën: Internet & duurzaamheid, Veilig internet, De kracht van het netwerk, Kennisoverdracht in de digitale omgeving en Overheid en burgers in dialoog.

De kracht van het netwerk: BoekTweePuntNul
BoekTweePuntNul is een bijzondere cross-mediale publicatie op basis van social media en crowd surfing. De begeestering van de initiatiefnemers en het netwerk was voor de jury een belangrijke reden om dit initiatief met een Award te belonen.

Louis en Tessa gefeliciteerd, maar natuurlijk ook de 122 anderen die hebben meegewerkt!

This entry was posted in ICT, Recentie and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.