Lijsttrekker D66 op bezoek in Winsum

Piet de Vey-Mestdagh, lijsttrekker van D66 bij de provinciale statenverkiezingen, zal zaterdag een bezoek een Winsum brengen. Samen met Tim Zwertbroek (derde op kieslijst), het Winsumer raadslid Aad van der Drift (36e op de kieslijst) alsmede met een aantal steunfractieleden maakt hij een ronde langs de verschillende supermarkten in de gemeente Winsum.
Om 10.00 uur zijn de politici bij Attent in Sauwerd, om 11.00 uur bij Attent in Ezinge, om 12.30 uur bij de Coop in Baflo en vanaf 13.30 uur in Winsum, waar de D66-ers eerst naar de C1000 gaan en vervolgens via het centrum naar de Spar wandelen.

Iedereen met vragen, bijvoorbeeld over de visie van D66 op de N361, de krimp en het openbaar vervoer, kan bij de politici terecht.
Volg ons aanstaande zaterdag op Twitter. www.twitter.com/D66winsum.

This entry was posted in Politiek and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.