Route 3 Groningen Zuidlaren 9,5 km en 11 km

http://vddrift.com/wp-content/uploads/googlemaps/03-groningen-zuidlaren.kml

10-richtingwijzerDe route die nu te boek staat als Pieterpad is mij deels bekend. Ik loop tot Haren zodat ik mijn trainingsafstand heb afgelegd. Niet meer neem ik mij voor. Daar Tineke me gaat halen is dat wel redelijk te regelen.

Op het Emmaviaduct, bij het station druk ik de Forerunner in en begin te lopen. Rustig het viaduct af, over de brug bij de Parkweg en dan langs het kanaal richting zuiden. ter hoogte van de roeivereniging krijg ik een boot met roeiers in het vizier die ik eenvoudig kan bijblijven. Het Noord-Willemskanaal zal me de komende kilometers bijblijven.

Onderweg fotografeer ik een bordje Pieterpad, zie wat mensen kanoballen….?! en loop tot aan de 26-hunnebedrotonde in Haren door. Door natte gronden loop ik naar de Rijksstraatweg.

Ik ben precies na 9,5 km gestopt in Haren, bij het bordje Haren als je het dorp uitgaat. Tineke stond daar op mij te wachten en bracht me weer terug naar Winsum.

6 mei 2004 1 uur 3 min
15 mei 2004 1 uur 13 min
9 km/u
9 km/u

Route 3
[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157626293054057″]

This entry was posted in Pieterpad and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.