Het Zernike College: Ontdekkingsreis naar de Cloud

In dit dossier (2010)

image
Het Zernike College is koploper op ICT-gebied. De school, de docenten en de leerlingen kunnen niet meer zonder digitale techniek, Ver doorgevoerde ICT maakt de school beter, maar ook kwetsbaar. Om die afhankelijkheid van ICT te verkleinen, betrekt het Zernike College zoveel mogelijk ICT-voorzieningen vanuit de cloud. Ook e-mail en opslag. Met Live@edu.

Gebruik de ervaringen van Zernike in uw eigen praktijk. In de pilot die Zernike deed zijn een groot aantal ervaringen gedocumenteerd. Veel van de documenten, plannen en middelen die Zernike heeft gebruikt zijn voor u verzameld in een dossier. Door te profiteren van deze ervaringen realiseert u zelf een meer succesvol project. Het dossier bestaat uit drie delen.

This entry was posted in ICT, Onderwijs and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.