RADIO Haren FM

imageLieke en Bente waren afgelopen vrijdagavond in het programma Wild Haren om te praten over hun ervaringen als gemeenteraadslid. Het onderwerp dat aan de orde kwam was de gemeentelijke herindeling inde provincie Groningen. Enige tijd werd er in het kader van lessen WO+ aandacht besteed aan de gevolgen van het rapport Grenzeloos Gunnen voor onze provincie.
In het radioprogramma kwamen de politieke problemen over de herindeling naar voren en werd met enige regelmaat naar hun mening gevraagd. Kevin van de Laan van het jongerenprogramma Wilde Haren maakte er afgelopen vrijdagavond een echte Zernike avond van na het optreden van Bente en Lieke werd aandacht besteed aan maatschappelijke stage bij het junior college aan de Rummerinkhof.

Haren FM is te ontvangen via 107.0 FM in de ether in de gemeente Haren en het buitengebied daarvan of via de stream op de Haren FM-website, www.haren.fm.

This entry was posted in Onderwijs and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.