STEMMEN NU!!! voor DE WINDMOTOR MUNNEKEBUREN (FRIESLAND)

Zo moet de molen worden.

Alleen nog het betonnen voetstuk herinnert aan de eens zo prachtige en beeldbepalende windmotor van de Groote Veenpolder. Omgewaaid door toedoen van een jongetje….. Als u stemt voor ons project, zorgt Stichting Windmotor Groote Veenpolder, dat deze imposante stalen reus – een van de
grootste van Nederland – er straks weer staat. U kunt dan binnen enkele honderden meters genieten van een heel uniek stukje cultuurhistorie : fietsend, wandelend of varend naar de in 2010 gerestaureerde en weer werkende poldermolen De Rietvink (1855) , de eveneens gerestaureerde oude sluis in de dromerige Scheene en… de windmotor Herkules Metallicus met “Eifeltoren”uit 1921.
Met het geldbedrag wordt de windmotor opnieuw gebouwd , gaat het de polder weer bemalen en echt groene elektriciteit leveren aan nabij gelegen veenarbeidershuisjes. Zo komt een stukje geschiedenis tot leven met een groen tintje: een pracht voor het oog én CO2 –besparend!

Vanaf 1 september 12.00 uur t/m 30 september kan er gestemd worden op het project “Windmotor Munnekeburen” via http://www.molenprijs.nl/munnekeburen.php.

U kunt via de website www.molenprijs.nl stemmen. Nog eenvoudiger: klik hier.  Door het uitbrengen van uw stem met behulp van uw e-mailadres, maakt u kans op een molenovernachting (een heel weekend!) die verloot wordt onder alle uitgebrachte stemmen.

Per e-mailadres kan 1 stem uitgebracht worden. Hebt u een smart Phone en een vaste lijn? Dan zijn er al 2…. En hoe meer vrienden u mee laat stemmen, des te meer kans op het weekend in Langweer!

This entry was posted in Nederland and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.