LEDENWERF

D66Deze maand zijn wij gestart met een ledenwerfactie. Met het oog op de raadsverkiezingen in 2014 zoeken we naar enthousiaste nieuwe leden, die eventueel ook op de kieslijst willen komen.

De Winsumse D66-ers is van mening dat, meer dan ooit, het geluid van D66 in de politiek moet klinken. “De onvrede in Noord-Oost Groningen op het beleid van de beide regeringspartijen VVD en PvdA inzake de aardbevingsproblematiek is groot”. “De bewoners voelen zich door deze twee regeringspartijen niet serieus genomen en zelfs in de steek gelaten. Dat concludeerde D66 Tweede Kamerlid Stientje van Veldhoven ook toen ze een bezoek aan Loppersum bracht”.
Ook zal het rapport Gunnen, waar D66 altijd een duidelijk standpunt over heeft gehad, de komende jaren een rol van betekenis worden. Kleine gemeentes kunnen straks hun werk niet meer aan, de burger mag daar niet de dupe van worden. Grote gemeentes met behoud van lokale eigenheid staan wij dan ook voor.

De jaarlijkse ledenvergadering van de Winsumse D66-afdeling valt op 11 april. Daar zijn de nieuwe leden en geïnteresseerden van harte welkom.

This entry was posted in Politiek, Winsum and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.