Surface

Promo

Deze wil ik wel, de nieuwste Surface van Microsoft.

Grootste verschil met de iPad is dat Microsoft er volgens Steve Ballmer alles aan gedaan heeft om de gebruiker op microformaat te kunnen laten doen wat hij ook met een gewone laptop kan. Dat verklaart de aanwezigheid van een toetsenbord, dat schuilgaat in de beschermende ‘Touch Cover’ van de Surface. Die cover wordt magnetisch op zijn plaats gehouden.
Het apparaat zal gebruikmaken van een aangepaste versie van het besturingssysteem Windows 8. Dat maakt het mogelijk dat de gebruiker zonder tussenkomst van speciale apps kan werken met bijvoorbeeld documenten van Microsoft Office. Ook kunnen Flash-video’s en -animaties op websites worden bekeken, een aspect dat op de iPad ontbreekt.
Het ontwerp van de Surface is iets langwerpiger dan dat van de iPad. De webcam aan de voorzijde bevindt zich bij de Surface niet, zoals bij de iPad, aan een van de korte, maar aan een van de lange kanten.

This entry was posted in ICT, Tools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.