Patrick Poelma nieuwe voorzitter D66

imageDe Winsumse D66 afdeling heeft een nieuwe voorzitter. Patrick Poelma werd tijdens de, op 9 mei gehouden, ledenvergadering de opvolger van de afgetreden Anne de Groot. Tot nu toe was Poelma secretaris. In zijn opvolging is voorzien door Bertjan Langbeek. Penningmeester was en blijft Peter Pauw.

Tijdens de bijeenkomst kwamen flink wat punten aan de orde. In de eerste plaats was dat de campagne die wordt gehouden voorafgaande aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 12 september. Ook de invulling van een binnenkort te houden politiek café kreeg de nodige aandacht. Hiervoor is al contact geweest met enkele kopstukken uit de partij, waarvan er dan enkele van de partij zullen zijn. Een van de belangrijk discussiepunten tijdens die avond wordt de op handen zijnde gemeentelijke herindeling.

D66 kijkt vooruit. In dat licht werd ook al gebrainstormd over de invulling van de lijst voor de raadsverkiezingen in maart 2014.

This entry was posted in Politiek and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.