PLAYCHESS

tool 68 uit BoekTweePuntNul

image

Als een spel goed te beoefenen is op internet, dan is het schaken. Het enthousiasme daarvoor is wereldwijd al jaren lang enorm. Dat heeft de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB) ook gezien. De bond is daarom de campagne ‘Schaken, een meesterlijke sport’ gestart, met als doel de schaaksport in Nederland voor een zo breed mogelijk publiek te promoten. Een onderdeel van de actie is het KNSB Internetschaak, waarvoor de samenwerking is gezocht en gevonden met Chessbase. Het Duitse bedrijf zit achter het superschaakprogramma Fritz en onderhoudt daarnaast het populaire internetplatform PlayChess, waar dagelijks meer dan 5000 spelers tekenen voor zo’n 200.000 partijen.

Links
www.playchess.com

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.