PANFU

tool 64 uit BoekTweePuntNul

imageAlle kinderen zijn nieuwsgierig, zij verkennen de wereld al spelend, al lerend onderweg en verbreden zo de grenzen van hun realiteit. Aangezien alle kinderen vandaag de dag opgroeien met techniek en media, is het belangrijk uw kind voorzichtig te introduceren in deze wereld.
Panfu combineert spel, kennis, ontdekking, pret en veiligheid. We bezorgen je kind ruimte voor creativiteit, spelend leren, sociale interactie en avontuur.
Panfu is een veilig en diverse online wereld, waar kinderen tussen de leeftijd van 6 en 12 jaar spannende avonturen beleven en voorzien aan hun nieuwsgierigheid samen met hun vrienden. Elk kind heeft zijn eigen Panda speler, een leuke en veilige online identiteit. Samen, spelen de pandas, lossen ze moeilijke taken op, spelend leren ze rekenen, krijgen ze de mogelijkheid om zich te concentreren en beleven nieuwe dingen. Panfu is een uitgebreide kennismaking met internet en ieder detail van het spel is op de behoefte van uw kind afgestemd. Er zijn vele goede redenen om uw kind bij Panfu aan te melden. (informatie van: http://www.panfu.nl/parents/index.html)

Links
http://www.panfu.nl/

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.