OFFICE WEBAPPS

tool 63 uit BoekTweePuntNul

image

Microsoft Office 365 Web Apps bevat Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Deze online software is onderdeel van het nieuwe Office 365-pakket, dat uit Software as a Service (SaaS) en desktop-applicaties bestaat die naadloos met elkaar samenwerken en kunnen synchroniseren via Office 365 SharePoint.

Met een klik op de knop kan een document vanaf SharePoint ook met de desktop-software geopend worden. In SharePoint wordt het document dan uitgecheckt, zodat andere gebruikers niet óók in een document kunnen werken. Door op Save and Send in bijvoorbeeld Word te klikken wordt een nieuwe versie het document ge-upload en weer vrijgegeven voor andere gebruikers. SharePoint houdt ook versiebeheer bij. (informatie komt van http://www.cloudtools.nl/saas-samenwerken/review-microsoft-office-365-web-apps-desktopsoftware-in-de-browser/)

Links
http://office.microsoft.com/nl-nl/web-apps/

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.