LULU

tool 54 uit BoekTweePuntNul

image

Lulu.com is een marktplaats voor digitale content op het internet, die gecreëerd wordt door gebruikers in meer dan 80 verschillende landen. Lulu geeft auteurs de mogelijkheid om zelf hun werk te publiceren met volledige controle over de uitgave en de auteursrechten, en laat hen toe rechtsreeks te verkopen aan hun klanten en aan de rest van de Lulu.com wereldwijde marktplaats. Met gratis online etalages, mogelijkheden tot social networking en beschikbare wereldwijde distributie, worden Lulu auteurs ten volle ondersteund zodat zij de vruchten kunnen dragen van hun werk. (uit: http://connect.lulu.com/t5/Lulu-Basisfeiten-Knowledge-Base/Wat-is-Lulu/ta-p/33369)

Links
Website: www.lulu.com 

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.