HOOTSUITE

tool 40 uit BoekTweePuntNul

imageSteeds meer merken vinden hun weg naar verschillende sociale netwerken. Het is de manier bij uitstek om informatie over je bedrijf en merk de wereld in te sturen. Voor de social media marketeer is het echter moeilijk om een structuur te vinden in het bos van de vele kanalen, profielen en accounts. De oplossing hiervoor is de social media tool HootSuite!

HootSuite: beheer je social media marketing

Met de grote verscheidenheid aan social media is het voor geen enkel bedrijf zo dat de doelgroepen zich enkel op één kanaal bevinden. Daarom is een goede online marketeer aanwezig op meerdere sociale netwerksites en liefst op zo veel mogelijk. Dat betekent dat hij een grote hoeveelheid aan statussen, posts en profielen moet updaten wat kan leiden tot een onoverzichtelijke geheel.

Hootsuite is een social media management systeem dat de social media marketeer in staat stelt de marketing op social media eenvoudig te beheren. In tegenstelling tot tools als TweetDeck en Seesmic is HootSuite web-based, waardoor de gebruiksvriendelijke interface kan bestuurd worden vanuit de web browser. Het basispakket van HootSuite is gratis en hiermee kan je tot 5 profielen beheren. Maar er is ook een HootSuite Pro voor 6$/maand, met de mogelijkheid tot het beheer van meer dan 5 profielen en met meerdere features. (tekst uit Zoekmachine social marketing)

HOOTSUITE 3 min 27 sec

Links
Hootsuite website
Vertaling

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.