GRAFFITI CREATOR

tool 38 uit BoekTweePuntNul

imageVolgens de groep van Rob schrijven gekken en dwazen schrijven hun namen op muren en glazen. Met graffiticreator maak je graffiti on line.

Je kunt bij Graffiticreator in totaal kiezen voor 9 verschillende letterstijlen. Zodra je naar de website surft start hij automatisch op met de stijl Chrome5, maar je kunt ook kiezen voor MindGem, Potent, JediMind, Bubbles, Oldskool, Flava, Throwup of Wavy. Ook de optie TotalGraffiti bestaat nog, maar hierbij krijg je een virtuele muur op je scherm waar je met een spuitbus op kunt spuiten. Een soort Paint met de achtergrond van een muur dus.

Graffiti Creator 2 min 39 sec

 

Links: http://www.graffiticreator.net/

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.