GOOGLE LATITUDE

tool 34 uit BoekTweePuntNul

imageGoogle Latitude is een dienst die door Google ontwikkeld is. Latitude staat de gebruiker van een mobiele telefoon of computer toe om diens locatie te traceren. Via zijn of haar eigen Google account wordt de locatie van het apparaat op Google Maps gezet. De gebruiker kan de nauwkeurigheid en detaillering bepalen van wat de andere gebruikers kunnen zien. Het is bijvoorbeeld mogelijk de precieze locatie door te geven, of om enkel de stad door te geven. Het is ook mogelijk een handmatig een locatie in te voeren. Gebruikers kunnen enkel de locatie zien van vrienden die dit aan je toestaan

Google Latitude 31 seconden

Waar werkt het op?
Google Latitude is beschikbaar voor iGoogle, Safari, of Google Maps voor mobiel 3.0 en hoger op de volgende apparaten:
Android | BlackBerry | iPhone | Symbian S60 | Windows Mobile | Sony Ericsson

 

Links
www.google.com/latitude

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.