GOOGLE EARTH

tool 33 uit BoekTweePuntNul

imageDe hele wereld krijg je Google Earth aan je voeten. Deze virtuele wereldbol biedt namelijk de mogelijkheid om satellietbeelden van over de hele wereld op je scherm te bekijken.
Je kunt zoeken naar plaatsen, routes plannen en letterlijk in de achtertuin van je buurman kijken. Er zijn foto’s van o.a. The Grand Canyon, het Colosseum, Venetië, de Bermudadriehoek en ga zo maar door. Sinds kort zijn er ook enkele historische kaarten te toegevoegd van grote steden zoals Londen en New York. Deze kaarten kunnen over de recente kaarten geprojecteerd worden zodat je goed ziet hoe sterkt deze metropolen gegroeid zijn.

Google Earth 9 min 19 sec

Links
http://earth.google.com/

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.