GOOGLE DOCS

tool 32 uit BoekTweePuntNul
image

Google Docs is een online dienst van Google. Met deze dienst kunnen opgemaakte documenten, spreadsheets en presentaties aangemaakt worden, die online worden opgeslagen. De dienst is vergelijkbaar met de betaalde programma’s Word, Powerpoint en Excel van Microsoft. De tekstverwerker van Google Docs heette vroeger Writely.

Om van Google Docs gebruik te kunnen maken, is er een zogenaamd Google Account nodig. De aangemaakte documenten en spreadsheets worden online opgeslagen, en kunnen ook met andere Google Accounts-gebruikers worden gedeeld, en realtime online tegelijk worden bewerkt, waarbij men elkaars wijzigingen direct op het scherm ziet verschijnen. In juli 2007 is Google Docs & Spreadsheets voorzien van een nieuw uiterlijk.

Google Docs 4 min 7 sec

Links
http://docs.google.com

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.