HABBO

tool 39 uit BoekTweePuntNul

imageAl sinds het jaar 2000, is Habbo Hotel ’s werelds grootste online community en social game voor tieners met meer dan 200 miljoen geregistreerde karakters. Iedere maand bezoeken miljoenen tieners vanuit 150 verschillende landen een van de Habbo communities die in 11 verschillende officiële talen beschikbaar zijn.
Naast het verbeteren van de sociale vaardigheden en creativiteit, doen spelers ook kennis op over de basics van economie door onze marktplaats en het ruilen van Habbo items, wat een erg populaire bezigheid is onder de spelers. Habbo Hotel is gratis, maar om het beste uit het spel te kunnen halen kunnen spelers Habbo Credits kopen. Dit is de wereldwijde valuta van Habbo. Credits worden gebruikt om te betalen voor virtuele items die het mogelijk maken om evenementen te creëren en nog leukere kamers te maken.

Habbo 5 min 4 sec

Links
www.habbo.nl

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.