GOOGLE+

tool 27 uit BoekTweePuntNul

imageGoogle+ is net zoiets als Facebook en zelfs de interface lijkt op die van Facebook. Een plek voor interactie en socializen. Op Facebook moet je echter vriendschapsverzoeken bevestigen, terwijl op Google+ iemand je gewoon aan zijn ‘kring’ kan toevoegen en je zo dus gaat volgen.
Google+ is eigenlijk een collectie van verschillende sociale functies, zoals Stream (nieuws), Sparks (aanbevelingen), Hangouts (video chat), Huddle (groep SMS), Circles (vrienden groeperen) en Fotoalbums.
Circles of kringen
Als je mensen in ‘kringen’ plaatst, ga je hen volgen en hun updates verschijnen in je ‘stream’ op je homepage van Google+.  Verzend jij een update dan kun je kiezen aan welke kringen je deze update wilt versturen, zodat zij hem ook kunnen lezen op hun homepage. Je kunt een update aan meerdere kringen verzenden of aan iedereen. Google+ heeft goed begrepen dat we niet altijd alles met iedereen wilt delen.

Google+ 2min 50 sec

Links:
http://plus.google.com

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.