GOOGLE APPS

tool 28 uit BoekTweePuntNul
imageGoogle Apps is een pakket Google-toepassingen waarin essentiële services voor ene school of bedrijf zijn samengebracht. Google Apps is een cloud service waarmee bedrijven, scholen en instellingen verschillende Google-producten kunnen gebruiken, waaronder Gmail, Google Documenten, Google Agenda en Google Talk, via een uniek domein (bijvoorbeeld www.uwbedrijf.nl).

Als je bijvoorbeeld eigenaar bent van het domein example.com en u zich registreert voor services van Google Apps, krijgt iedereen in uw bedrijf het volgende:

  • Een persoonlijk e-mailadres (gebruiker@example.com)
  • Hulpprogramma’s voor tekstverwerking
  • Spreadsheets en presentaties
  • Een gedeeld agendasysteem
  • Hulpprogramma’s voor het maken van webpagina’s en sites voor uw bedrijf
  • Toegang tot een flexibel intranetsysteem
  • En nog veel meer.

Wat is het verschil tussen een Google-account en een Google Apps-account?

Hoewel u met Google Apps en Google Accounts toegang kunt krijgen tot een aantal van dezelfde Google-producten, zijn dit toch verschillende soorten accounts. Een Google-account is een centraal aanmeldingssysteem waarmee u toegang heeft tot verschillende gratis Google-producten voor consumenten, zoals Gmail, Google Discussiegroepen, Google Shopping List, Picasa, Webgeschiedenis, iGoogle en Google Checkout, die worden beheerd door Google. Met Google Apps heeft u toegang tot producten die mogelijk worden gemaakt door Google maar die worden beheerd door de eigen organisatie.

Google Apps 2 min 4 sec

.

Links:  http://www.google.com/apps/intl/nl/group/index.html

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.