FLIPBOARD

tool 21 uit BoekTweePuntNul
020-flipboard-boektweepuntnulFlipboard, uitgeroepen tot iPad app van het jaar en een van de top 50 innovaties volgens TIME van 2010, biedt een snelle en mooie manier om te bladeren door nieuws, foto’s, video’s en updates van vrienden die deze informatie delen op Facebook, Twitter, Google Reader, LinkedIn, Tumblr, 500px, Flickr en Instagram. Je sociale media worden  voorgesteld in de lay-out van een tijdschrift. Hierdoor is alles gemakkelijk te scannen en leuk om te lezen. Ontdek de nieuwste verhalen, video’s en berichten van populaire publicaties, zoals National Geographic, The New Yorker, Wired, Rolling Stone, Oprah, Forbes en experts als Robert Scoble en Brain Pickings’ Maria Popova. Deel artikelen en foto’s, geef commentaar op berichten en geef aan wat je leuk vindt of wat je favorieten zijn. Pas je Flipboard aan met rubrieken die je zelf maakt met je favoriete nieuwtjes, mensen, blogs en onderwerpen.

Je Flipboard brengt alles wat voor jou belangrijk is, op één plek samen. Het is jouw tijdschrift. Het is jouw Flipboard.

Flipboard Youtube van Henk van Ess

Links
http://flipboard.com/
iTunes: http://itunes.apple.com/nl/app/flipboard/id358801284?mt=8

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.