FLICKR

tool 20 uit BoekTweePuntNul

020-flickr-boektweepuntnulFlickr is een online fotodienst, op de Flickr site kun je je foto’s uploaden en delen met de rest van de wereld. Flickr is actief sinds 2004 (begonnen als klein privé project) en begin 2005 overgenomen door Yahoo. Je kunt foto’s uploaden via de website maar ook via e-mail of mobiele telefoon. Flickr is veruit de populairste website voor digitale foto’s. Er is een gratis versie (100mb aan foto’s per maand) of een pro-account zonder limieten. Foto’s kunnen voorzien worden van tags en in sets geplaatst worden (je hebt dan een soort fotoalbum). In 2009 is begonnen met de mogelijkheid om ook korte video filmpjes te kunnen plaatsen. Momenteel zijn er zo’n 6000 nieuwe foto’s die er elke minuut geplaatst worden.

Flickr 4 min33 sec

 

Links
http://www.flickr.com

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.