FACEBOOK

tool 19 uit BoekTweePuntNul

019-facebook-boektweepuntnulFacebook is een social netwerk site, waar gebruikers hun persoonlijke interesses delen met anderen. Er zijn meer dan 800 miljoen gebruikers actief (per 25 september 2011). Dat zijn meer mensen dan inwoners in Europa. Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel aan maken en anderen die ook een profiel hebben uitnodigen om vriend te worden. Iedere gebruiker kan (net zoals Twitter) op een zogenaamde prikbord (in het Engels: “wall”) berichtjes plaatsen. Deze berichtjes kunnen gaan over waar ze mee bezig zijn, waar ze aan denken of wat hun mening is.

Een gebruiker kan natuurlijk ook zijn persoonlijke contact informatie in zijn of haar profiel plaatsen. Men kan met elkaar communiceren via publieke en privé berichten.

3 min11 sec

Links
http: www.facebook.com

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.