EVERYTRAIL

tool 18 uit BoekTweePuntNul
018-everytrail-boektweepuntnul

Op everytrail.com kun je een account aanmaken om alle tracks en routes op te slaan en om de statistieken te bekijken, zoals; gemiddelde snelheid, hoogte verschil, duur en nog veel meer. Netjes met uitgebreide kaarten en grafieken. De laatste versie laat realtime je routekaart zien, terwijl je over de kaart beweegt. Er zijn ook mobiele applicaties voor Blackberry, Android en Windows Mobile.
Op de iPhone is het erg eenvoudig om je track vast te leggen: zorg dat EveryTrail je locatie heeft bepaald en tap op Start. Ben je ergens terechtgekomen en heb je geen idee of er leuke trips in de buurt zijn, dan kun je op basis van je huidige locatie, activiteit of lengte zoeken naar een geschikte trip in de omgeving.
EveryTrail is gratis in de App Store te downloaden

Evertrail 2 min 9 sec 1 min en 22 sec geen geluid

Links
http://nl.everytrail.com/
iTunes: http://itunes.apple.com/nl/app/everytrail/id342467041?mt=8

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.