DIK

tool 12 uit BoekTweePuntNul

012-dik-boektweepuntnulWie DIK bezoekt komt op een eenvoudige, overzichtelijke website. Met DIK kan rondom elk denkbaar onderwerp wel een internetvideo worden gevonden. Alleen al op YouTube wordt elke minuut ca. 13 uur aan videomateriaal geplaatst. Dus is daar ook voor onderwijs veel informatie te vinden. DIK is de 1e internetvideo community in Nederland. Via Dik kun je video’s, afkomstig van ruim 40 websites verzamelen in één of meer kanalen. Een kanaal is niet veel anders dan een verhaallijn, dat naar eigen smaak kan worden ingericht. Je kunt bij Dik bijvoorbeeld een video van Uitzending Gemist heel gemakkelijk combineren met filmpjes van YouTube en Hyves.tv, vimeo enz. Het is mogelijk om titels en beschrijvingen van video’s aan te passen. .

Links
http://www.dik.nl

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.