DELICIOUS

tool 9 uit BoekTweePuntNul

009-delicious-boektweepuntnulDel.icio.us is een tool voor social bookmarking. Het is een site om online je favorieten of bookmarks te bewaren, te rangschikken in categorieën en te delen met anderen. Als je je favorieten op del.icio.us hebt bewaard, kun je ze overal raadplegen. Je plaats thuis een link op del.icio.us en in school kun je die dan raadplegen.

Met del.icio.us kun je niet alleen je eigen favorieten online raadplegen. Je kunt ook die van anderen raadplegen. Del.icio.us zorgt er zelfs voor dat je aan je eigen favorieten kunt zien wie deze ook heeft opgeslagen. Zo kun je naar die persoon zijn favorieten surfen. Deze persoon heeft waarschijnlijk ook links verzameld over een onderwerp dat je interesseert. Op die manier kun je nieuwe sites ontdekken.

delicious

Links
http://delicious.com/

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.