BING MAPS

tool 5 uit BoekTweePuntNul
005-bingmaps-boektweepuntnulNiet alleen Google beschikt over een online routeplanner en digitale kaarten met foto’s in 3D. De concurrent Bing (van Microsoft) heeft ook een online dienst ter beschikking.

Hotels opsnorren, routes plannen, noem het maar, met Bing kan het ook allemaal. Je kunt zelfs extra applicaties downloaden waarmee je de mogelijkheden nog uitbreidt. Surf ook eens naar http://www.bing.com/maps/explore/ en ontdek de mogelijkheden. Als je denkt dat enkel Google gedetailleerde beelden van jouw achtertuin heeft, probeer dan zeker een de Bird’s eye functie van Bing Maps. Klik op de Wereldbol onderaan de map en selecteer de Bird’s eye functie.

 

Links: www.bing

tool uit: image

This entry was posted in Webtools and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.