it’s learning en Live@edu geïntegreerd

imageAl een jaar gelden ondertekenden Microsoft en it’s learning een samenwerkingsovereenkomst. Na bijna een jaar niets meer te hebben vernomen is het zover dat de diensten van Live@edu geïntegreerd zijn in de Noorse elektronische leeromgeving (elo).
it’s learning is een leerplatform dat speciaal ontwikkeld is voor het onderwijs om het leerproces te ondersteunen. De elo streeft erna om een open leerplatform te zijn waarin de beste oplossingen bij elkaar komen, alleen al daarom kon Live@edu natuurlijk niet ontbreken.
Begin juni dit jaar heeft het voormalige it’s learning Nederland  haar werkzaamheden volledig overgedragen aan het nieuwe it’s learning Nederland, voorheen Dactique B.V. in Enschede.

Er moet nog wel het een en ander aangepast worden in de elo om Live@edu te gebruiken binnen de it’s learning omgeving. Scholen die belangstelling hebben kunnen daartoe contact opnemen met Dactique in Enschede. http://www.itslearning.nl/

This entry was posted in Live@edu and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.