Presentaties IPON

Tijdens de IPON van 2011 heb ik twee presentaties gegeven.
Beiden werden goed bezocht (zaal helemaal vol). Deze presentaties zou ik ter beschikking stellen van de toehoorders. Bij deze heb ik ze dan ook op Slideshare geplaatst.

Slideshare is ene prachtige tool om presentaties te plaatsen en te delen met anderen, eventueel zelfs in combinatie met WordPress.

Allereerst mijn kijk op de verschillen en de strijd te tussen Microsoft en Google

Later gaf ik ook nog een presentatie over het interactief gebruiken van digiborden. Deze presentatie pas ik zeer vaak aan. Het kan dus wel eens zo zijn dat er meerdere versies in omloop zijn. Beide presentaties kan ik uiteraard, op verzoek, nog eens houden. Neem daarvoor contact met mij op.

This entry was posted in Live@edu and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.