OFFICE 365 prijzen voor onderwijs bekend

Deze week maakte Microsoft de prijs bekend van één van de Office 365-versies, namelijk de versie voor educatieve omgevingen, ‘Office 365 for Education’. Office 365 is de online omgeving van Microsoft en opvolger van BPOS, die medio dit jaar beschikbaar moet komen, en Office 365 for Education is dan weer de opvolger van Live@Edu. Office 365 for Education bevat Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online, Office Web Apps, ondersteuning voor My Sites en ‘site search’. SharePoint Online en Lync Online zijn gratis voor studenten, maar kosten 10 dollar per maand per gebruiker voor docenten en medewerkers. Er komt ook een pakket met daarin al het bovenstaande, en bovendien een exemplaar van Office Professional Plus die lokaal mag worden geïnstalleerd. Daarvoor rekent Microsoft 2 dollar per maand per student en 14 dollar per maand per docent of medewerker

This entry was posted in ICT and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.